LogiVille

Stressvrij je magazijn automatiseren en/of digitaliseren

13/09/2021 — minuten leestijd
Studies
Happy Logistics

Logistiek 4.0 of 'slimme logistiek' vereist dat magazijnen steeds flexibeler en responsiever zijn. Ontwrichtende technologieën zoals autonome mobiele robots, augmented reality, IoT en cloud computing zijn ook in opmars. Het kiezen van de juiste technologieën en systemen is van cruciaal belang, maar niet altijd gemakkelijk.

Vergemakkelijk je besluitvormingsproces

Meer investeren in automatisering en digitalisering van magazijnen is nodig, maar voor veel bedrijven is het moeilijk in te schatten welke technologie hen vooruit zal helpen. Dat is waar de Future Proof Warehousing-tool om de hoek komt kijken.

Het is een slim en gebruikersvriendelijk hulpmiddel dat je bedrijf inzicht geeft in bestaande en 'cutting edge' technologieën die geschikt zijn voor je bedrijf en de bestaande situatie.

Eenvoudig & gemakkelijk te gebruiken

De Future Proof Warehousing-tool is uiterst gemakkelijk te gebruiken. Alles wat je hoeft te doen is een aantal parameters in te vullen om een volledig neutrale en objectieve selectie te krijgen van één tot drie technologieën die aan je behoeften kunnen voldoen. Zo kun je je voorbereiden op de toekomst zonder overweldigd te raken door een vloedgolf van informatie over verschillende technologieën en oplossingen.

Geïnteresseerd?

De Future Proof Warehousing-tool - ontwikkeld door VIL - is helemaal klaar voor gebruik. Voor meer info kan je altijd contact opnemen met Luc Pleysier.

BOEK NU EEN WORKSHOP

DOWNLOAD HET RAPPORT

"We zijn op zoek naar een manier om de picking efficiëntie in ons EDC te verhogen en de ergonomie te verbeteren. We hebben een aantal parameters ingevuld in de Future Proof Warehousing-tool en kregen meteen twee mogelijke, relevante technologieën voorgesteld. Wat echt heeL handig is aan deze tool, is dat je via de technologiefiche in de tool heel eenvoudig de verschillende technologieën kan vergelijken, zodat we makkelijker een doordachte keuze kunnen maken die perfect aansluit bij wat we nodig hebben."

David Vanhuysse | EDC Manager Warehousing / Transportation bij Terumo Europe