LogiVille

Boek een bezoek op maat naar de behoeften van uw bedrijf

25/01/2023 — minuten leestijd
Over Log!Ville
20221026 092720

Een bedrijf dat Log!Ville bezoekt wil vaak niet alleen de logistiek van de nabije en verre toekomst ontdekken, maar is ook vaak op zoek naar antwoorden op specifieke vragen. Wist u dat de rondleiding aangepast kan worden aan de behoeftes en interesses van uw onderneming? Laat deze weten aan onze innovatie-ambassadeurs wanneer u het bezoek boekt.

“Innovatie is geen modetrend, maar een cruciaal onderdeel in de strategie van bedrijven om zich te onderscheiden op een sterk concurrerende markt. Voor hen is het dan ook belangrijk om te weten welke innovatieve logistieke oplossingen bestaan die marktmatuur zijn maar nog niet mainstream. En om inzichten te hebben over de ontwikkelingen op lange termijn. In LogiVille kan men ervaren wat de toekomst in petto heeft en inspiratie opdoen om zijn beleid doelgerichter uit te stippelen”, zegt Patrick Aertsen, managing director van Log!Ville.

“Als ondernemer wil je oplossingen ontdekken die je onmiddellijk kan inzetten in je dagelijkse operaties én ook weten welke evoluties de maatschappij op logistiek gebied zal of kan kennen. Onze logistieke experten brengen deze inzichten over in het fysieke demonstratiecentrum en in het digitale belevingscentrum. Maar niet alle bedrijven hebben dezelfde behoeftes. Daarom is een rondleiding is niet alleen interactief maar ook meestal maatwerk”, voegt hij toe.

Maatwerk

Zo kan men een rondleiding combineren met een brainstorm voor zijn team, een event voor zijn klanten, een meeting met andere bedrijven met gelijkaardige vragen of zelfs een ontmoeting met technologieproviders om co-creatie op gang te brengen. Met zijn state-of-the-art vergaderfaciliteiten is Log!Ville een perfecte locatie om na te denken over logistieke innovaties die uw bedrijf toekomstbestendig kunnen maken.

Log!Ville is te bezoeken na reservering. Dit maakt dat wij op voorhand kunnen bespreken hoe we best de rondleiding aan de wensen en behoeftes van uw bedrijf kunnen aanpassen. Gebruik deze link om uw bezoek aan te vragen.

Boek hier een tour!