LogiVille

Bespaar tijd met automatisch laden en lossen

15/09/2021 — minuten leestijd
Studies
Opticharge ROI tool

Laden en lossen is vaak nog een handmatig proces. Een tijdrovend proces dat vertragingen, fouten, schade en ongelukken kan veroorzaken en daardoor erg prijzig wordt.

Bespaar kosten door automatisering

Automatisering kan het laden en lossen een stuk sneller en voordeliger maken. Maar het vergt een zekere investering, dus is het van cruciaal belang dat je vooraf goed kan inschatten of de financiële inspanningen zullen lonen.

Bereken eenvoudig de ROI

Met de OptiCharge ROI tool ontdek je de echte 'return on investment' van je investering. Door de potentiële kosten en kostenbesparingen te berekenen krijg je een duidelijk zicht op de ROI na tien jaar en de geschatte break-even periode. Waardoor je een goed gefundeerde investering in automatisch laden en/of lossen kan doen.

Meer weten?

Wil je graag de mogelijkheden van deze tool ontdekken? Neem dan contact op met Filip Van Hulle.

DOWNLOAD HET RAPPORT

"De OptiCharge ROI-tool bevestigt dat ons gevoel over automatisch laden goed zit en bezorgt ons de nodige inzichten voor toekomstige verbeteringen in onze magazijnen. Met de verkregen data uit de ROI-tool kunnen we een financieel verantwoord project uitwerken zonder over één nacht ijs te moeten gaan."

Jan De Winter | Distribution Manager bij Ontex