LogiVille

Toyota Material Handling Europe brengt Logiconomi-event naar Niel

29/03/2022 — minuten leestijd
Over Log!Ville
Partners
Logiconomi

De logistieke wereld ontwikkelt zich sneller dan ooit tevoren. Om logistieke managers te helpen gelijke tred te houden met deze ontwikkelingen, creëerde Toyota Material Handling in 2019 het Logiconomi-programma. Eind september 2022 gaat het event door in Log!Ville.

Tijdens dit event kunnen bedrijven, innovators en pioniers ideeën delen alsook trends en technologieën herkennen die op kort of lange termijn de wereld van de logistiek zullen beïnvloeden. “Deze bedrijfstak beslaat meerdere kanalen en is afhankelijk van tal van technologieën. Ze ontwikkelt zich zo snel dat geen enkele organisatie alle antwoorden heeft. Daarom staat het Logiconomi-programma open voor input van diverse bronnen”, zegt Mark Peters, Head of Marketing bij TMHE.

“Het concept ontstond vijf jaar geleden binnen Toyota Material Handling Europe. Het ging voor het eerst door in Amsterdam in 2019. In tegenstelling tot een vakbeurs is het een platform waar bedrijfsleiders uit de sector concepten, ideeën en oplossingen kunnen delen via workshops, presentaties en discussiefora. Uiteenlopende onderwerpen komen aan bod, zoals de klimaatverandering, traceerbaarheid, het tekort aan werkkrachten of cyberveiligheid”, legt Marc Maureaux Strategic Marketing Manager, uit.

Pin alvast 27, 28 en 29 september vast in uw agenda. Dan gaat Logiconomi 2022 door in Log!Ville. “Alle partners en geïnteresseerde bedrijven zijn welkom op dit event. Ik nodig hen dan ook uit om bij te dragen met exposés en demonstraties”, voegt hij toe.