Hét logistiek demonstratie en belevingscentrum

Thema tour

Bent u op zoek naar gerichte informatie en demonstraties over kenmerkende domeinen binnen de logistiek? Wilt u geïnspireerd worden door de nieuwste ontwikkelingen en innovaties over een specifiek onderwerp? Dan zijn de themarondleidingen precies wat u zoekt!

Tijdens deze exclusieve rondleidingen wordt de focus integraal op innovaties rond een bepaald thema gelegd. De Innovatie Ambassadeurs bieden u een diepgaande verkenning van het thema aan, of het nu gaat om ergonomie en veiligheid, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van magazijnautomatisatie, digitalisering of duurzaamheid van vrachtwagens.

Thema tour: schaalbare automatisatie in de intralogistiek

Pre-booking voor de periode medio oktober – medio december 23

Schaalbare automatisatie in de intralogistiek.

In een wereld die voortdurend evolueert, is het cruciaal om te streven naar intralogistieke processen die meegroeien en aanpasbaar zijn aan de veranderende behoeften van bedrijven. Tijdens dit thema zal er dieper worden ingegaan op innovatieve automatisering om de intralogistiek stapsgewijs te optimaliseren. Denk aan: de laatste generatie AGV’s, AMR’s, integratie van goods-to-person (GTP) met robot pickers, …

📅 Reserveer nu al uw deelname voor de periode medio oktober tot medio december 23! 📅

Bereid u voor op een inspirerende keynote, unieke rondleiding en een verkenning van baanbrekende technologieën.

Schrijf u alvast in en verzeker uw deelname.

Wenst u geen individuele maar een groepsrondleiding voor uw team of klanten (min. 10 personen)? Dan kan u hier een aangepaste tour aanvragen.

Boek deze tour

Een tour op maat? Neem contact op!