Hét logistiek demonstratie en belevingscentrum

Veelgestelde vragen

Rondleidingen

Log!Ville kan enkel op afspraak bezocht worden.

U kunt al een rondleiding boeken voor 5 personen van uw organisatie. Indien u een rondleiding met minder dan 5 personen wil volgen dan zullen we u samenvoegen met een andere groep.

De rondleidingen kunnen ten allen tijde in het Engels en Nederlands aangeboden worden. 

Voor een rondleiding omtrent een specifiek thema verwijzen we u graag naar onze thematische rondleidingen. In elk ander geval kunnen onze innovatie ambassadeurs uw groep een deep-dive geven in een bepaalde vraagstelling.

Onder voorbehoud van onze planning en beschikbaarheid verzoeken wij u uiterlijk een week op voorhand de boeking te plaatsen. Om uw boeking echter te garanderen, adviseren wij u om de aanvraag zo vroeg mogelijk door te sturen.

Op ons terrein hebben wij +-20 gratis parkeerplaatsen ter beschikking, waaronder 2 parkeerplaatsen met laadpalen. Tegenover ons gebouw staat er ook een ruime parkeerplaats die momenteel nog gratis aangeboden kan worden.

Log!Ville is elke werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur geopend. Deze openingstijden houden we idealiter ook voor de rondleidingen. 

Meeting rooms

Log!Ville is elke werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur geopend. Voor een event zijn de extra uren steeds te bespreken.

Al onze meeting rooms hebben de mogelijkheid om een Microsoft Teams vergadering te houden. Graag verzoeken wij u ons vooraf te informeren over een eventuele online meeting, zodat wij de uitnodiging vanuit onze vergaderruimte kunnen creëren.

Boek een Log!Ville tour

Ontdek Log!Ville als nooit tevoren! Klik door naar onze tourpagina en kies uit een scala aan spannende en informatieve tours om uw ervaring compleet te maken.

LogiVille Mockup