Hét logistiek demonstratie en belevingscentrum

Huidige partners

Deloitte

Deloitte is marktleider in professionele dienstverlening voor auditing, accounting, advies en meer. Deloitte helpt klanten met hun toekomstig bedrijfsmodel, van strategie tot implementatie. De Supply Chain & Network Operations afdeling omvat 10.000 professionals globaal met een sterke Belgische verankering in de logistiek. Deloitte is een trotse foundation partner van Log!Ville om de passie voor innovatie en logistiek te onderstrepen, en een impact te maken die ertoe doet.

POM Antwerpen

POM Antwerpen is een publieke projectontwikkelaar. Met infrastructuurprojecten creëert POM Antwerpen ruimte om te ondernemen, met oog voor maatschappelijk relevante thema’s zoals klimaat en mobiliteit. Met de bouw van het landmark-gebouw van Log!Ville kunnen innoverende bedrijven elkaar en de logistieke sector informeren en inspireren. Niet toevallig gelegen op het Wetenschapspark in Niel, waar POM Antwerpen een epicentrum creëert voor innovatie in de regio.

Siemens

Siemens ontwikkelt oplossingen voor de volledige (intra)logistieke keten. Het combineert technologie, expertise en sectorkennis tot efficiënte en duurzame toepassingen. Het gericht inzetten van digitale oplossingen, zoals digital twins, zorgt voor een antwoord op de logistieke uitdagingen van vandaag en morgen. Als Foundation Partner onderstreept Siemens zijn engagement om de sector te stimuleren en inspireren met technologische innovatie.

Toyota

Toyota Material Handling is bekend om zijn rollend materieel. Daarnaast bedenkt en installeert TMH ook op maat gemaakte automatisatieprojecten, waarbij het gebruik maakt van de nieuwste marktmature technologieën. Zo creëert TMH een maximale rendabiliteit en efficiëntie van de intralogistieke processen. Als Foundation Partner van Log!Ville, beklemtoont Toyota Material Handling zijn positie als innovatieve koploper binnen de logistieke sector.

Van Dessel

De logistieke sector is voortdurend in ontwikkeling. Innovaties en doorgedreven professionalisme beïnvloeden de logistieke keten sterk. Daarnaast vereisen nieuwe ontwikkelingen in de samenleving een aangepaste aanpak door de logistieke sector. Als toonaangevende en gespecialiseerde makelaar volgt Van Dessel deze evoluties op de voet in Log!Ville om de impact op verzekeringsvlak in te schatten en oplossingen op maat aan te bieden.

VIL

De vzw VIL (Vlaanderen – Innovatie – Logistiek) , die meer dan 650 leden telt, heeft een tweevoudig doel: Vlaanderen promoten als Europese logistieke topregio én Vlaamse bedrijven laten excelleren met kennis en innovatie. De activiteiten focussen vooral op innovatieve projecten met en voor bedrijven en worden mee gesteund door, VLAIO. Een team van dertig logistieke en multimodale experts staat dagelijks ter beschikking van de bedrijven. Om van kennisopbouw naar kennisimplementatie over te gaan, heeft VIL Log!Ville opgericht.

WDP

Magazijnen van WDP zijn de slimme, flexibele en toekomstgerichte thuisbasis van ambitieuze logistieke bedrijven. #TeamWDP laat klanten de ongekende mogelijkheden van intelligent supply chain management ervaren, elke dag opnieuw. WDP combineert slimme magazijnen met innovatief ondernemerschap, zodat klanten maximaal kunnen groeien. Innovatie is cruciaal voor de toekomst van de logistiek, en daarom is een partnerschap met Logiville de logische keuze.

POM West-Vlaanderen

POM West-Vlaanderen trekt de kaart van Physical Internet, de logistiek van de toekomst. Zo wil POM West-Vlaanderen bedrijven, overheidsinstellingen en studenten informeren en sensibiliseren rond de verschillende thema’s en best practices van Physical Internet. POM West-Vlaanderen bundelt hiervoor de krachten met VIL en Log!ville, en helpt zo (West-)Vlaanderen op de kaart te zetten als innovatieve regio op vlak van logistiek en supply chain management.

POM Limburg

POM Limburg ondersteunt de economische ontwikkeling van Limburg, “de vriendelijkste plek om te werken, ondernemen, innoveren en excelleren.” POM Limburg zet haar schouders onder Log!Ville en Log!Launch omdat het gelooft in de digitalisering en verduurzaming van het logistieke ecosysteem en een belangrijke rol hierin ziet voor start-ups en scale-ups. Met het grootste netwerk van incubatoren in Vlaanderen, ondersteunt Limburg jonge en innovatieve ondernemingen door hen in contact te brengen met elkaar maar ook met grotere bedrijven, zowel binnen als buiten Limburg.

BlooLoc

yooBeeEYE is een eenvoudige maar krachtige oplossing om naadloos pallet-tracking uit te voeren en alle scanbewerkingen te vermijden, waardoor de intra-logistieke prestaties en nauwkeurigheid drastisch worden verbeterd, terwijl gevaren worden gedetecteerd en ongevallen en gevaarlijke situaties in uw processen worden voorkomen voordat ze plaatsvinden.

BOMA

BOMA ontwikkelt en verdeelt professionele schoonmaakmaterialen, -producten en –machines met veel toegevoegde waarde voor bedrijven en instellingen. Een doordacht gebruik van onze producten en diensten spaart het milieu en levert, naast tijdwinst en economische besparing, een perfect schoonmaakresultaat op. Bezoek onze live-demo omgeving op Log!Ville en ervaar zelf de werking van BOMA Robotics!

DHL

DHL Express is altijd in beweging en kijkt continu naar de toekomst. Het is vastbesloten om voorop te blijven lopen in een wereld die zich steeds ontwikkelt – van een voortrekkersrol in e-commerce, tot het GoGreen commitment, tot de inzet van de nieuwste technologieën om alles Right First Time gedaan te krijgen en handel in nieuwe markten mogelijk te maken.

Flanders Make

Flanders Make is het strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie. Vanuit hun vestigingen over heel Vlaanderen stimuleert het open innovatie via hoogkwalitatief onderzoek. Daarnaast kunnen bedrijven met Flanders Make samenwerken rond een innovatie op maat en wordt er een uitgebreid aanbod aan test- en validatie infrastructuur geboden.

Rombit

Wij bouwen aan een wereld waarin frontlijnwerkers hun werk efficiënt kunnen doen en elke dag veilig naar huis kunnen rijden. Onze missie is om uw operationele kosten te verlagen door veiligheids-, efficiëntie- en duurzaamheidsoplossingen te bieden voor uw frontliniewerkers en apparatuur. Op basis van onze technische expertise en uitgebreide industriële knowhow bieden wij geïntegreerde IoT-producten die realistische problemen in real-time oplossen.

V2S

V2S bvba, is een ervaren stabiliteitsbureau met expertise sinds 1992. Ze bieden stabiliteitsontwerp voor diverse projecten en werken met geavanceerde 3D-rekenpakketten zoals Tekla. Naast bouwadvies en expertise in traditionele en industriebouw, staan ze bekend om hun technische bekwaamheid, flexibiliteit en stiptheid in uitvoeringstermijnen. Ze bedienen overheden, aannemers, architecten, projectontwikkelaars en particulieren.