Hét logistiek demonstratie en belevingscentrum

Avant Première ‘Innovative packaging solutions: Reduce – Reuse – Rethink’

Het inschrijvingsformulier staat onderaan de pagina.

De gloednieuwe thematour “Innovative packaging solutions: Reduce – Reuse – Rethink” gaat officieel van start op 5 februari 2024. Om de aftrap feestelijk te geven, nodigt Log!Ville exclusief zijn partners uit voor een besloten event op 5 februari 2024, van 16u30 tot 19u30.

Verwacht een teaser van de nieuwe thema tour, een inspirerende keynote, en een gezellige netwerkborrel.

Inge Neven, CEO van VITO, zorgt voor een boeiende uiteenzettingAls bio-ingenieur liggen technologie, wetenschap en innovatie haar nauw aan het hart. Een versnelling hoger schakelen in de transitie naar een duurzame wereld vanuit onderzoek en innovatie is haar ambitie.

U kan zich als partner vanaf nu gratis inschrijven (max 3 personen per bedrijf). Gelieve u te registeren via onderstaand formulier.

De nieuwe aankomende EU wetgeving (PPWR) rond het duurzaam verpakken van goederen verplicht bedrijven snel over te stappen naar meer duurzame verpakkingsoplossingen. Wees ook voorbereid op deze veranderingen en verzeker uw plaats nu!

Programma

16u30    Ontvangst

17u00    ‘Duurzaam verpakken: nu doorpakken!’

    • Inge Neven, CEO van VITO

17u40    Exclusieve rondleiding van het nieuwe thema

18u30    Netwerkborrel

19u30    Einde

 

De inschrijvingen voor dit evenement zijn gesloten. Voor een late inschrijving dient u zich te richten aan booking@logiville.be.