Hét logistiek demonstratie en belevingscentrum

The road towards freight with brains

Innovatie in het wegtransport staat niet stil. We zien een revolutionaire verschuiving naar geautomatiseerde, verbonden en duurzamere technologieën. Zero-emissie bedrijfsvoertuigen zorgen voor een groenere levering, terwijl slimme logistieke platformen de efficiëntie verbeteren, maar ook de milieu-impact verminderen. En laat ons ook alle technologische hoogstandjes om het rijgedrag van de chauffeurs te monitoren en optimaliseren niet vergeten. Deze trends staan centraal tijdens het afsluitende evenement van de Thema Tour ‘Smart Vehicles’ in Log!Ville.

Kom zelf kijken wat deze technologische innovaties voor uw bedrijf in petto hebben, tijdens het event  ‘The road towards freight with brains’.

Programma

16u00 – Ontvangst

16u30 – Verwelkoming

Paul Van Nuffel, Manager van Log!Ville

16u35 – Human-alike intelligence in smart vehicles

Grisja Lobbestael, CEO van Flanders Make
Ellen Van Nunen, Tech domain lead Autonomous & Senior project leader van Flanders Make

17u10 – Interactief paneldebat (incl. Q&A)
Moderator: Gunther Storme

  • Ansfrid Vanlerberghe, Transport Manager van DHL Express
  • Sven De Bont, Manager Logistics & Customer Experience van Pfizer
  • Gilbert Wellemans, Country Manager van Zetes
  • Kris Gysels, Director Public Affairs van FEBIAC

18u00 – Netwerkborrel

19u00 – Einde

 

Deelname aan dit event is gratis voor Log!Ville partners, VIL-leden, Flanders Make leden en bezoekers van de huidige Thema Tours ‘Smart Vehicles’. Elk bedrijf mag 3 personen gratis inschrijven voor dit evenement. Andere deelnemers betalen 150,00 euro (excl. BTW).  De inschrijvingen sluiten op 19 juni 2024.

Indien u verhinderd bent kan u zich kosteloos uitschrijven tot 21 juni 2024, 14u00, via het mailadres: booking@logiville.be. Deelnemers die laattijdig en niet schriftelijk afmelden of afwezig zijn wordt een administratieve kost aangerekend van 85,00 euro (excl. BTW).

 

Met steun van:

Met steun van Flanders Make

The road to freight with brains