Hét logistiek demonstratie en belevingscentrum

Log!Ville, waar logistiek & innovatie samenkomen

Log!Ville is het landmark innovatiecentrum voor het logistieke ecosysteem.

Belevingscentrum

Ondernemers worden met de kracht van visualisatie, maatwerk en digital storytelling ondergedompeld in de logistiek van de toekomst. Een onvergetelijke ervaring voor de bezoeker. In het demonstratiecentrum bevinden zich de nieuwste technologische ontwikkelingen voor de supply chain. Log!Ville beschikt bovendien over een ultramodern meeting centrum.

Het is de ideale setting voor innovatieve samenwerking tussen starters, bedrijven en kennisinstellingen. 

 

In de kijker

Nieuwe Thema Tour:
‘Supply Chain Security’

22 oktober – 19 december 2024

Supply chain security v5 oranje def min

Registreer nu

Onze tours

Boek een bezoek en wordt ondergedompeld in de logistiek van morgen.

De logistieke innovatie tours binnen Log!Ville zijn uniek. Tijdens deze rondleidingen nemen onze innovatie ambassadeurs u mee doorheen een toekomst die verandert aan ijzingwekkende snelheid en lichten zij toe hoe we er als logistieke sector op kunnen reageren. 

Over Log!Ville

Log!Ville werd opgericht in juli 2021 door de vzw VIL, met de steun van EFRO en POM Antwerpen. Meer dan 30 partners zetten hun schouders onder Log!Ville, elk toonaangevend in hun vakgebied. Samen ontdekken en bouwen wij aan de toekomst.

efro

Meeting Centre

Welke activiteit u ook voor ogen heeft, Log!Ville biedt de perfecte ruimte. Van een vergadering of brainstormsessie met een paar mensen tot seminaries voor grote groepen.

U komt terecht in een inspirerende omgeving, met ultramoderne voorzieningen die het goede verloop van uw meeting garanderen.

Log!Ville Foundation partners

Volg Log!Ville op de voet

Een vraag voor Log!Ville?

Laat het ons snel weten via het contactformulier!